Кристиано Роналдо изненада с решение за Манчестър Юнайтед, след като в последно време само се оплакваше от лошото настроение и резултати в тима. 36-годишният португалец се е включил в WhatsApp група, в която са и повечето от съотборниците му, съобщава „Сън“. Наскоро той разкритикува новите технологии и шокиращо обяви, че синът му Кристиано Джуниър още няма мобилен телефон.

Петкратният носител на „Златната топка“ иска да сложи край на образуването на клики в съблекалнята и да подобри морала в тима. Според него младите игнорират съветите от по-опитните футболисти и сега самият той е решил да се намеси.

„Животът на Роналдо е съвсем различен от този на младите, които сега започват футболна си кариера. Той е почти двойно по-стар от някои от членовете в групата, има четири деца и бременна половинка. Някои не се впечатлени от него, но се радват, че се е включил в групата“, разкрива източник на британския таблоид.

Само преди дни Роналдо обяви причините за това, че синът му Кристиано Джуниър все още няма смартфон, въпреки че скоро ще навърши 12 години. „Той непрекъснато ме пита дали може да му взема мобилен телефон. Казвам му, че има време това да се случи. Вярно е, че това поколение е по-напред с технологиите от нашето, но понякога се превръщат в обсебващи. Можем да ги ползваме, но не трябва да е през цялото време“, каза Роналдо в Дубай.