ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК! 

Кристиано Роналдо шокира с признание, че е искал да сложи край на кариерата си, ако Лионел Меси спечели „Златната топка“ през 2018 година. Португалският нападател на Манчестър Юнайтед разкри, че поел огромен риск, като е напуснал Реал (Мадрид) в посока Ювентус преди четири години.

В новоиздадената биография на Роналдо, журналистът от L'Equipe Тиери Маршан разказва за разочарованието на настоящия нападател на Манчестър Юнайтед, след като не спечелва най-престижната индивидуална награда през 2018 година.

Winbet - удвои тръпката от играта! (18+)

„Лесно е да стоиш в балона си, когато си успешен. Рискувах като дойдох в Торино. Смених клуб, лига, футболна култура. Предприех риск и именно заради този риск не спечелих Златната топка през 2018-а година. Ако Меси я беше спечелил, се отказвах футбола“, споделя Кристиано Роналдо.

След Мондиал 2018 в Русия наградата печели хърватинът Лука Модрич, извел тима на родината до финала на Световното, загубен впоследствие от Франция.

„Знам, че вратата е отворена. Виждам себе си на „Парк де Пренс“ пред 50 хиляди португалски емигранти. Ще бъде фантастично“, добавя португалецът за възможността да облече екипа на ПСЖ.

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram
Присъединете се в канала 
ТУК