Голямо унижение претърпя отборът на Тампа Бей Роудис, който загуби с 0:7 от Сан Антонио Скорпиънс в Тексас. В този мач от 24-ия кръг на Северно-американската сокър лига (НАСЛ) участие за гостите от Флорида не взе Георги Христов.

Скорпиънс поведе до почивката с 2:0 след голове на Уолтър Рестперо в 28-ата минута и на Рафаел Касийо в 42-ата. Отново дойде ред на Кастийо в 48-ата, когато оформи класиката от дузпа. Бялата точка бе посочена за игра с ръка на защитника Тамика Мкандауире, а освен това главният съдия го и изгони. Нещо, което се оказа решаващо за развоя на двубоя. Само пет по-късно Сезар Елизондо покачи на 4:0.

Четвърт час след това последва нова порция от попадения, които направиха още по-тежка вечерта за домакините. Ерик Хасли вкара за 5:0 в 67-ата, а в 73-ата отново Елизондо бе точен за 6:0. Крайното 7:0 оформи Ерик Хасли, който се превърна в третия играч на тима си, разписал се два пъти в срещата.

В класирането Роудис е на седмо място с 27 точки, но и с мач пасив. Сан Антонио е втори с 46, на само четири зад лидера Минесота Юнайтед, на когото обаче му предстои среща.
СВЕТОСЛАВ КОСТАДИНОВ/БЛИЦ