Някогашният нападател на Манчестър Юнайтед Дуайт Йорк бил пратен по дяволите от своя екссъотборник в Манчестър Юнайтед и бивш треньор в Съндърланд Рой Кийн.

Йорк играеше в австралийския ФК Сидни, когато през лятото на 2006 г., когато бе убеден от Кийн да се завърне в Англия и да подпише с “черните котки”.

На 4 декември ирландецът напусна клуба, който водеше отчаяна борба за оцеляване във Висшата лига. Според слуховете Кийн си е тръгнал заради скандал с ръководството на клуба.

Дуайт Йорк призна пред “Нюз ъф дъ Уърлд”, че след като научил за оставката на бившия си съотборник в Манчестър Юнайтед му изпратил благодарствен SMS за помощта и с пожелание за бъдещи успехи. Само 10 минути той получил отговор, в който пишело: “Отиди да си го начу...”

Нападателят от Тринидад и Тобаго направи и някои интимни разкрития за връзката си със сексбомбата Кати Прайс, известна с псевдонима си Джордан.

“Да правиш с Кати е съвсем различно усещане от това да го направиш с Джордан. Кати е по-нежна, чувствителна и любвеобвилна. Джордан е напълно различна. Сексът с нея е необуздан и огнен”, разкрива Йорк.