Старши треньорът на Рубин Курбан Бердиев разкри трансферните намерения на клуба. Специалистът заяви, че няма да продава Салваторе Бокети и Биберс Натхо, въпреки че към тях проявяват интерес редица клубове.

"Засега Натхо няма да подписва нов договор. Колкото до Бокети, той остава в Рубин. Не е вярно, че агентите му са ни поставили ултиматум да го продадем сега, защото в противен случай ще си тръгне като свободен агент. Същата е ситуацията и с Кристиан Ансалди. Мениджърите и на двамата са много разбрани хора и нямаме никакви проблеми в комуникацията с тях", сподели Бердиев.

"В последните години голям процент от трансферите ни са успешни. Това на този етап не важи за привличането на Карлос Едуардо, но той имаше нещастието да получи серия от контузии. Когато го купихме, момчето беше проектонационал на Бразилия. За съжаление никой не е застрахован от травми. Ако се появи вариант да го преотстъпим, вероятно ще се съгласим, но само при положение, че преди това той поднови договора си. Потенциалът на Карлос е огромен. Затова и говорим само за преотстъпване", добави наставникът на Рубин.