ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК! 

Левски не е единственият клуб, който през тази зима се отказва от договорена контрола с руски отбор. „Сините“ поне обявиха за намерението си дни преди да дойде моментът за мачовете със Спартак (Москва) и Урал.

Изключително странно обаче се оказва поведението на втородивизионния румънски Оцелул (Галац), който е трябвало да проведе мач с руския Енисей. За любопитната ситуация разказа треньорът на тима от Красноярск Алексей Ивахов.

Winbet - победата е на върха на пръстите! (18+)

„Страх ги от нас. Днешният ни мач с румънците не се състоя. Те си тръгнаха. Отказаха се час преди началото след обаждане от тяхната футболна федерация. Оцелул дойде на стадиона в Анталия и излезе да загрява на терена. После им се обадиха от федерацията и ги предупредиха, че ако играят срещу руски отбор, ще им отнемат точки за първенството. След това съперниците ни се качиха в автобуса си и заминаха“, написа Ивахов в социалните мрежи.

Воденият от Доринел Мунтяну Оцелул участва в битка за промоция в румънския елит и в момента заема трето място в Лига 2 с 31 точки, на две зад лидера Стяуа. Енисей също се бори за място в елита. Тимът в момента е четвърти във втора дивизия с 34 точки, на четири от втория Алания.

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram
Присъединете се в канала 
ТУК