"Няколко дни се чувствам зле, не мога да спя и да ям, не бях в състояние да играя", сподели българският национал Иван Иванов, който отказа да излезе за Партизан при гостуването на Ширак (1:1) в двубоя от Шампионската лига.

"Ако в Партизан смятат, че трябва да ме накажат, всичко е наред, няма проблеми с това. В Партизан съм две години, дал съм много на този клуб и мисля, че съм заслужил да не играя този мач, защото от това ми зависи по-нататъшната кариера. Искам да видя какво ще стане с Базел, ако не отида там, тук съм, защото имам договор за още една година. Ако бях играл, можех да играя за швейцарския отбор едва в груповата фаза на Шампионската лига", обясни още Русия, който се надява час по-скоро да премине в Базел.

Преди часове от Сърбия информираха, че двата клуба вече са се разбрали и швейцарците ще изпълнят искането на "гробарите" - да платят 1,6 милиона евро за българския национал. По-късно обаче генералният секретар на гранда от Белград Дарко Грубор отрече, че е постигнато споразумение.