Руската тенис легенда Евгений Кафелников отправи остра критика към играчите на Спартак (Москва) - Ивелин Попов и Роман Широков. Най-успешният тенисист на страната за всички време не бе на себе си след загубата от Урал с 0:1 и определи главните виновници за поражението. Той нарече българския национал и Широков „футболистчета, на които и Гуардиола не би могъл да помогне”.

"В момента нито Юрген Клоп, нито Гуардиола, нито дори сър Алекс Фъргюсън могат да помогнат на отбор, който е съставен от такива футболистчета. Единствената ми утеха е, че "великият комбинатор" Роман Широков ще пропусне мача с Терек. Когато Федун започне да прави като Абрамович, а не да подписва с играчи над 30 години, тогава Спартак ще се бори за титлата", написа Кафелников, който е голям фен на московчани.

"Вместо да се купуват нормални играчи, Спартак всяка година сменя треньорите. Време е да се случи обратното. Искам да кажа, че в днешния мач вината не е на треньорския щаб, разберете го най-накрая! Треньорите трябва да работят с добър материал. Много съжалявам, че не купихме Валбуена, той щеше да замени тези двамата - Широков и Попов", добави бившият тенисист.

КЛАСИРАНЕ И РЕЗУЛТАТИ ОТ РУСКАТА ПРЕМИЕР ЛИГА – ТУК!