Руският студент Святослав Любимов написа обръщение до собственика на Челси Роман Абрамович. В писмото си той моли бившия губернатор на Чукотка да вземе отношение по продължаването на договора на "аристократите" Франк Лампард. Припомняме, по всичко изглежда, че след края на сезона английският национал ще напусне като свободен агент.

"Моля Ви да повлияете върху продължението на договора на футболиста на нашия любим клуб, а именно Франк Лампард. Това е човек, който вдъхновява другите играчи на игрището и ги води напред. Франк - това е този човек, който получава топката и всички фенове са уверени, че или ще последва удар към вратата, или ще направи красиво подаване.

Франк Лампард - това е този човек, който подаде головия пас към Рамирес за попадението му на "Камп Ноу". Франк Лампард - това е този човек, който изведе нашия отбор на терена на стадиона в Мюнхен и вдигна купата, която всички искахме. И ние видяхме как Вие се радвахте заедно с нас. Не е ли достоен да остане в Челси до края на кариерата си?", се казва в обръщението на Любимов.

Лампард защитава цветовете на "сините" от 2001 година.