Героят за Манчестър Юнайтед при успеха над Уест Хям с 4:2 Уейн Рууни похвали Димитър Бербатов и останалите играчи, които влязоха като резерви. На полувремето домакините от Лондон водеха с 2:0, но след направените промени “червените дяволи” обърнаха до 4:2. Рууни отбеляза хеттрик, а Хавиер Ернандес вкара четвъртото попадение.

“Бербатов беше фантастичен днес, задържаше по чудесен начин топката, което ми осигури много пространство пред наказателното поле. Всички момчета, които се появиха в игра, допринесоха за обрата. С основна заслуга за успеха, разбира се, е и Сър Алекс, който направи правилните промени след почивката. Той ни окуражи, че играем добре и каза да продължаваме в същия дух“, заяви Рууни пред “Sky Sports 2”.

“През първото полувреме не играехме лошо, но две грешки в отбрана и доста изпуснати положения доведоха до преднина на Уест Хям. Знаехме, че имаме сили да победим. В доста мачове намираме верния път в последните минути, което е показателно за характера на тима“, завърши нападателят./БЛИЦ