Звездите на Манчестър Юнайтед Уейн Рууни и Кристиано Роналдо се завръщат тази вечер в игра за тима. От 22:00 часа "червените дяволи" приемат Портсмут в отложен мач от Висшата лига.

Както е известно, Рууни и Роналдо пропуснаха срещата с Евертън от 1/2-финалите за ФА Къп, загубена от Юнайтед след изпълнение на дузпи.

Днес обаче двамата са включени от Сър Алекс Фъргюсън в групата за домакинството на "помпи". Титулярният страж Едвин ван дер Сар също се завръща за "червените дяволи" и се очаква тази вечер да започне двубоя. Българинът Димитър Бербатов също е в групата на Юнайтед. До последно под въпрос ще бъде Майкъл Карик, който е с травма.

Преди днешната среща Юнайтед е на второто място в класирането със 71 точки, колкото има и Ливърпул. "Червените дяволи" обаче са с два мача по-малко.

Групата на Манчестър Юнайтед: Едвин Ван дер Сар, Бен Фостър, Томас Кушчак, Гари Невил, Джон О`Шей, Рафаел Да Силва, Рио Фърдинанд, Неманя Видич, Джони Еванс, Патрис Евра, Кристиано Роналдо, Нани, Дарън Флетчър, Майкъл Карик, Пол Скоулс, Андерсон, Райън Гигс, Парк Джи Сунг, Димитър Бербатов, Уейн Рууни, Карлос Тевес