Звездата на Манчестър Юнайтед Уейн Рууни не взе участие в днешната тренировка на тима преди утрешния мач от Шампионската лига с Бенфика на “Олд Трафорд”.
 
Английският национал бе част от тима на “червените дяволи”, който в събота победи Суонзи с 1:0 и се очакваше да вземе участие в срещата с португалския тим. Юнайтед се нуждае от победа, за да затвърди претенциите си за първото място в Група “С”.
 
Днешното отсъствие на Рууни постави под съмнение възможността той да играе срещу Бенфика. Сър Алекс Фъргюсън не даде информация дали 26-годишният нападател е контузен. Повече подробности се очакват тази вечер на традиционната пресконференция преди мача.
 
Днешната тренировка на Манчестър Юнайтед пропусна и северноирландският защитник Джони Евънс. Патрис Евра, който имаше вирусно заболяване, участва нормално в заниманието на колегите си.
 
Бранителят Крис Смолинг и нападателят Дани Уелбек, които пропуснаха мача със Суонзи заради контузии, тренираха на облекчен режим. Сър Алекс обяви, че Смолинг най-вероятно ще е на линия за утрешния мач.