Уейн и Колийн Рууни направиха нещо нечувано досега - те организираха парти в къщата си в Чешир, за да могат най-близките им да гледат на живо сканирането на бебчето им с ехограф. Звездата на Манчестър Юнайтед и съпругата му наеха за събитието ултрамодерен 4D ехограф, благодарение на който гостите видяха движенията на бебето.
Сбирката, която се е състояла по-рано този месец в струващата 3,5 млн. паунда къща на Рууни, била предназначена само за няколко близки роднини и приятели на двойката. За да задоволи любопитството им, футболистът се изръсил 300 паунда за наема на 4D ехографа, който е най-ефективен между 26-ата и 32-ата седмица на бременността. Апаратът показва размера на плода, проверява сърдечния ритъм и позволява определяне пола на детето, но семейство Рууни пожелали това да е изненада за тях.
Уейн и Колийн, които се познават още от училище, вдигнаха приказна сватба миналото лято на италианската Ривиера на стойност 3 млн. паунда. Те никога не са крили желанието си да се сдобият с наследник и през март съобщиха щастливата вест. Първородното бебе на звездното семейство трябва да се появи на бял свят през септември.