Нападателят на Манчестър Юнайтед и националния отбор на Англия Уейн Рууни е бил приет в болница след инцидент на яхта, съобщава “Дейли Мирър”. Съотборникът на Димитър Бербатов се подхлъзнал и ударил главата си при случилия се вчера инцидент.

Докторите се притеснявали, че 23-годишният футболист може да има сътресение и го задържали в клиниката два часа и половина. Бременната съпруга на Рууни Колийн била свидетел на случката и незабавно го откарала до болницата в Сент Тропе.
 
“Той има порезна рана на главата и се тревожехме за състоянието му. Уейн носеше шапка, когато влезе в болницата, но това не бе опит да се скрие от феновете, а искаше да прикрие раната”, твърди пред изданието свидетел на инцидента.
 
Докато чакал за преглед при лекарите, Рууни бил забелязан да се разхожда притеснено из болницата и да говори по телефона. Освен това, нервно гризал ноктите си.
 
“Рууни се опитваше да държи семейството информирано за случката. Лесно е да се спекулира, ако посещението бе във връзка с Колийн и нейната бременност, но тя бе тук, за да окаже подкрепа на Уейн”, разказва свидетелят.
 
Нападателят на Манчестър Юнайтед бил пуснат от докторите да напусне болницата, чак когато се уверили, че той няма сериозни наранявания. Уейн и Колийн, които очакват първото си даде през октомври, са на почивка с яхта южно от Франция./БЛИЦ