Една от бразилските легенди на световния футбол Роналдо направи свой идеален отбор на всички времена. В 11-орката на Луис Назарио де Лима обаче влиза само един футболист с името Роналдо. Това обаче е самият бразилец, а не португалският национал и настоящ голмайстор на Реал (Мадрид) – Кристиано Роналдо, който е фаворит да спечели „Златната топка” за пети път в историята.

В този идеален отбор отсъстват още имената на легенди като Йохан Кройф, Франц Бекенбауер, Мишел Платини, Марко ван Бастен, Франко Барези, Алфредо Ди Стефано и др.

Голмайсторът от световното първенство през 2002 година в Южна Корея и Япония е сформирал тим в схема 4-2-4. На вратата бразилецът е поставил настоящият страж на Италия и Ювентус Джанлуиджи Буфон. Бразилците Кафу и Роберто Карлос са поставени съответно отляво и отдясно на защитата в този тим, а централни бранители са италианците Фабио Канаваро и Паоло Малдини.

Настоящият треньор на Реал (Мадрид) и бивш френски национал Зинедин Зидан единият от двамата халфове, а другият е бившият италиански национал Андреа Пирло.

В атака Феномена залага на себе си, Лионел Меси, Пеле и Диего Марадона.