Защитникът на Арсенал Бакари Саня призна, че е възможно да премине в ПСЖ през лятото. Договорът на 30-годишният десен бек изтича в края на следващия сезон, а тепърва ще се обсъжда дали ще подпише нов контракт с “артилеристите”. Медиите обаче упорито твърдят, че той е попаднал в плановете за лятна селекция на парижани, които станаха шампиони на Франция за първи път от 19 години насам.

“Приятно е да чета, че ПСЖ се интересуват от мен. Това е много атрактивен клуб. За момента нямам разговори с ръководството му. Може обаче да са се свързали с агента ми. В никакъв случай не затварям вратата за евентуални разговори с ПСЖ. Както може да удължа договора си с Арсенал, така може и да не го направя. Остава ми една година, и съм отворен за всякакви предложения. В момента мисля само за “артилеристите”, но не се знае какво ще стане през лятото”, коментира Саня.

“Тепърва ми предстои среща с ръководството на Арсенал, за да обсъдим евентуално удължение на договора ми. Има интерес към мен от Монако и този вариант е добро предизвикателство. Но ПСЖ също звучи страхотно. Изобщо Арсенал, Монако, ПСЖ това са варианти, които трябва да обмисля. В момента всички в съблекалнята ме питат, кога заминавам за Париж, за да подпиша с ПСЖ, но това са само спекулации. Не е сигурно, че ще се случи”, обясни Саня.