Вицепрезидентът на бразилския клуб Сао Пауло Атаиде Жил Герейро потвърди, че Кака ще се завърне в клуба под наем за половин година. Бившият бразилски национал ще напусне Милан през лятото и ще подпише договор с американския Орландо Сити, но ще играе като преотстъпен в родината си, тъй като няма да има право да играе за американския тим до март следващата година.

„След 60 дни на преговори, всички ние се споразумяхме, но все още трябва да сложим своите подписи. При всички случаи разрешихме всички въпроси между замесените страни, които са Милан, МЛС, Орландо Сити, Кака и Сао Пауло“, заяви Атаиде Жил Герейро.

„Той ще подпише с МЛС, защото лигата подписва с играчите, след което клубовете могат да избират трима и Орландо Сити избра Кака. Футболистът ще премине медицински прегледи преди да премине в Орландо Сити, които ще го отдадат под наем на Сао Пауло за 6 месеца. Как е много емоционален, че ще се върне у дома и е в страхотна форма. Той идва в Сао Пауло със страхотна мотивация“, допълни босът на Сао Пауло.