ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ  БУКМЕЙКЪР  ТУК!

Бившият нападател на Барселона Луис Суарес официално подписа с американския Интер Маями и стана съотборник на бившите си колеги на "Камп Ноу" Лионел Меси, Жорди Алба и Серхио Бускетс.

Четиримата са много добри приятели още от престоя си в Каталуния, а за трансфер на Суарес се заговори още след пристигането на тримата в САЩ.

Това обявиха от американския тим с две снимки в социалните мрежи. Контрактът на 36-годишния уругваец е за една година с опция за допълнителен сезон.

WINBET – завишени коефициенти за топ спортни събития (18+)

"Много съм щастлив и развълнуван да поема това ново предизвикателство с Интер Маями. Нямам търпение да започна и съм готов да работя, за да превърна мечтата си да спечеля повече титли с този страхотен клуб в реалност. Оптимист съм за това, което можем да постигнем заедно с нашата споделена амбиция“.

Ще дам всичко от себе си, за да доставя радост на тези страхотни фенове, за които съм слушал толкова много, докато нося цветовете на Интер Маями, и с нетърпение очаквам да се събера отново със страхотни приятели и играчи. Също така нямам търпение да се запозная с новите си съотборници и треньори”, заяви пред сайта на новия си клуб Луис Суарес.