Сексскандал е на път да избухне в новака в германската Бундеслига този сезон Херта (Берлин). 16-годишно момиче, пожелало анонимност, твърди в днешния брой на берлинския ежедневник BZ, че е имало еротично приключение с няколко от звездите на „Старата дама”.

Според изданието още през април тази година тийнейджърката е установила контакт с футболистите по време на мероприятие за раздаване на автографи. Трима от играчите на Херта са предоставили на момичето личните си телефонни номера. По-късно били замесени и още двама бивши футболисти на отбора.

Текстовете в SMS съобщенията на футболистите на Херта скоро станали по-директни. Един от играчите предложил на приятелка на момичето 1000 евро за орален секс, а друг искал да й изпрати снимка на половите си части. Трети пък искал да се сдобие с голи снимки на въпросното момиче.

Стигнало се и до първа среща. „Казах на футболиста, че съм на 19. Той искаше да види личната ми карта, но някак си го преодоляхме. Той бе чувствителен, почти притеснен. Бях изненадана, когато ми разказа, че е правил често такива неща, въпреки че е женен”, разказва момичето.

Въпросният футболист останал при момичето два часа. Малко по-късно тя била поканена и от друг играч на Херта. Имена засега не се споменават.

112.jpg