Селекционерът на Уелс Крис Коулмън изненада фотографите, които се опитваха да разберат тактическите схеми на „драконите“ и вероятния стартов състав на тима за Евро 2016.

Репортерите опитаха с най-голямото си увеличение да разчетат схемата, която беше изписана върху дъската на Коулмън по време на вчерашната тренировка на Уелс във френския град Динар.

За изненада на всички вместо имената на звездите на Уелс като Гарет Бейл и Арън Рамзи, на дъската на селекционера бяха изписани имената на футболни легенди.

В атаката на отбора на Коулмън са Пеле и Марадона. В полузащита са Сър Боби Чарлтън, Джордж Бест, Сократес и Зико, а в отбрана са поставени Боби Мур, Франк Бекенбауер, Кафу и Роберто Карлос. Единствено името на вратаря не се вижда, но с подобен отбор на кого е нужен вратар.

Уелс се готви за първото си участие на голямо първенство от 1958 година насам. „Драконите“ са в Група „В“ на Евро 2016, където са още Англия, Русия и Словакия. Първият мач на уелсците е в събота (11 юни) от 19:00 часа срещу Словакия в Бордо.