21-годишен мъж е убил баща си, а след това е наръгал и обрал майка си, която лично закарал в болницата. Причината за голямата трагедия е семеен скандал заради дългове от хазарт. Убиецът е един от големите таланти от футболната школа на руския Рубин (Казан) Антон Адаричев.

В сряда 62-годишният му баща се прибира у дома и забелязва, че телевизорът липсва. Антон признава, че го е заложил, за да покрие дълговете си от залози. В този момент възниква спор между двамата, който прераства във физическа схватка, а младият мъж убива баща си с нож.

Winbet - победата е на върха на пръстите! (18+)

След като майка му се прибрала, футболистът я наръгал в стомаха и откраднал кредитната ѝ карта, в която имало около 6500 евро. След това Адаричев натоварил майка си в колата и я закарал в болница. Оттам опитал да избяга, но в следващите дни бил открит и арестуван от полицията.

„Признавам вината си, но частично. Не исках да убия баща си. Това стана неволно. Парите ми трябваха, за да играя хазарт и да платя дълговете си“, заявил Антон Адаричев при  разпита.

Това не са първите криминални деяния на футболиста. През пролетта на 2021 г. той е арестуван за кражба, но тогава се разминава само с условна присъда.

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram
Присъединете се в канала 
ТУК