Манчестър Юнайтед остана и без Патрис Евра за сблъсъка със Саутхямптън. Срещата от 1/16-финалите на турнира за ФА Къп е утре от 19:15 часа на стадион "Сейнт Мерис".

"Няма да разчитам на Евра, който освободихме заради семейна трагедия", обяви на пресконференцията преди мача наставникът на "червените дяволи" Сър Алекс Фъргюсън.

Шотландският спец добави, че и Едвин ван дер Сар ще пропусне гостуването на третодивизионния тим. Както е известно, Рафаел Да Силва също няма да играе, след като получи комоцио при победата с 3:2 над Блекпул.

Халфът Майкъл Карик, който не взе участие при впечатляващия обрат във вторник срещу "мандарините" заради травма в глезена, е започнал да тренира и по всяка вероятност ще бъде на разположение на Сър Алекс за гостуването на "светците".

Спецът сподели, че е впечатлен от формата, в която се намира Саутхямптън, които се борят за промоция в Чемпиъншип през този сезон.

"Няма да бъде лесен мач. Саутхямптън играе много силно. Гостуваме в мач за Купата, ще бъде интересно", коментира Сър Алекс. /БЛИЦ