ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Елитният английски Уулвърхямптън изненада спортния свят, след като се раздели с мениджъра си Юлен Лопетеги.  Сензационната вест идва само дни преди старта на новия сезон във Висшата лига.

Испанският треньор, известен по всички краища на футболната карта, изигра ключова роля за спасението на „вълците“ миналия сезон. Именно на него се разчиташе Уулвс да вдигне нивото и през новото първенство да атакува даже място в европейските клубни турнири.

WINBET – завишени коефициенти за топ спортни събития (18+)

Заради големи скандали вътре в клуба босовете посочили вратата на човека, водил Порто, Реал Мадрид, Севиля и националния отбор на Испания.

Испанецът се скара с началниците си заради трансферната дейност и "различията в мненията".

До този момент Уулвс се подсили единствено с Мат Дохърти и вратаря Том Кинг. Докато клуба напуснаха Раул Хименес, Адама Траоре, Рубен Невеш, Конър Коуди и Нейтън Колинс. Именно това е породило раздора между Лопетеги и спортния директор Мат Хобс. Отделно треньорът е влизал в конфликти и с други шефове.

Начело на Уулвърхямптън почти сигурно ще застане доскорошният мениджър на Борнемут – Гари О’Нийл, чийто пост бе зает от Андони Ираола.

"Треньорът и клубът приеха, че имат своите различни мнения по определени въпроси и се съгласиха, че прекратяването на договора по взаимно съгласие е най-доброто решение за всички страни", обявиха от клуба.