Феновете на Манчестър Юнайтед прибегнаха до крайни ходове във войната срещу американските собственици на клуба - фамилия Глейзър, призовавайки Сър Алекс Фъргюсън да подаде оставка.

"Намерението ни не е насочено срещу Фъргюсън. Той трябва да направи така, че да промени нещо. Нека Сър Алекс помисли за дългосрочното бъдеще на клуба, което означава Глейзър да продадат Манчестър Юнайтед колкото се може по-скоро. Ако Фъргюсън каже, че ще подаде оставка, това може да насърчи евентуалните купувачи да побързат", надява се Джони Флекс, който е един от протестиращите срещу Глейзър.

Ултрасите, които са настроени против собствениците на клуба се опитват да въвлекат във войната срещу американците една от легендите на Манчестър Юнайтед - Ерик Кантона, като планът е французинът да стане лице на протеста. Планиран е и огромен митинг преди двубоя срещу Милан от Шампионската лига, който трябва да се състои на 10 март.

Фенове на Юнайтед влязоха в пререкание със стюардите преди двубоя от последния кръг на Висшата лига - победата с 3:0 над Бърнли, тъй като не им позволили да вкарат на "Олд Трафорд" транспаранти с надпис - "Обичаме Юнайтед, мразим Глейзър". /БЛИЦ