Още един български футболист ще дебютира в Серия „А“, научи БЛИЦ. Става дума Димо Кръстев, който защитава цветовете на Фиорентина. 19-годишният играч е в примаверата на „ла виола“ и е една от звездите на тима. Той вече беше повикан да тренира с представителния отбор на гранда от Флоренция, а наставникът Винченцо Италиано страшно много го харесва.

Доверени източници на нашата медия ни разкриха, че до края на сезона Димо Кръстев трябва да направи дебют с Фиорентина в Серия „А“. Той и съотборниците му в примаверата са на финал за Купата на Италия, където ще срещнат състава на Аталанта.

Топ Коефициенти за Всички Мачове Всеки Ден!

След края на кампанията ще се решава какво да бъде бъдещето на Кръстев, една от опциите е той да започне да се обиграва и да трупа опит под в отбор под наем. Междувременно българинът има много сериозен договор с Фиорентина и е считан за бъдещ основен играч на отбора.

В момента единственият българин, който играе в клуб от елита на Италия е Петко Христов. Националът ни е част от състава на Специя, като в началото на сезона получаваше много шансове за изява от треньора Тиаго Мота, но след това загуби титулярната си позиция при „орлетата“ от Лигурия.