Една от звездите на сръбския национален отбор Сергей Милинкович-Савич гледа с оптимизъм към предстоящото гостуване на България във вторник от 21:45 часа на стадион “Хювефарма Арена" в Разград. Мачът е четвъртия кръг в група “G” на квалификациите за Евро 2024 в Германия. Сърбите са с актив от 6 точки от 2 мача, а България е с една точка от три срещи. 

"Сигурно е, че ще отидем за трите точки, защото тогава, да не казвам математически, но със сигурност сме свършили голяма част от работата. При победа ще бъдем много близо до целта и класиране на Европейското първенство", каза сръбският национал. 

"Повярвайте ми, ще направим най-добрия анализ на България и ще се подготвим по правилния начин. Не мисля, че ще има грешки, защото искаме да излезем в почивка след нови три точки в актива. Трудно е, но така беше и миналата година, когато бяхме десетина дни с националния отбор, но пък направихме добри неща”, продължи Милинкович-Савич. 

“Все пак, това беше приятелски мач. Важно е да се подготвим правилно и мисля, че ще играем много по-добре срещу България, отколкото срещу Йордания (б.р. 3:2 за Сърбия в контрола, играна във Виена)", завърши атакуващият халф на Лацио, спряган за трансфер в Ювентус.