Германският Майнц има интерес към бившия играч на ЦСКА Никола Вуядинович. В момента 26-годишният бранител играе за Щурм (Грац). Именно от австрийските медии излиза информацията за интерес на Майнц към бившия младежки национал на Черна гора.
 
Вуядинович е юноша на школата на Цървена звезда. През 2007 г. той пристигна в ЦСКА и година по-късно триумфира като шампион на България. През лятото на 2008 г. защитникът премина в Удинезе, но не изигра нито един мач за италианския тим.
 
От “фриуланите” беше преотстъпван под наем на румънския Унирея (Алба Юлия), шотландския Абърдийн и сръбския Явор (Иваница). След изтичането на договора с Удинезе Никола Вуядинович премина в Щурм (Грац).
 
“Знаем за интереса на Майнц. Предстои да седнем на разговор с Никола, за да обсъдим ситуацията. В договора си с нас той има клауза за освобождаване. Сумата е достатъчно висока, за да удовлетвори Щурм”, заяви изпълнителният директор на тима от Грац Герхард Голдбридж.

Както е известно, вече трета година за Майнц играе друг бивш играч на ЦСКА – Радослав Забавник. 32-годишният словашки национал игра за “червените” в периода 2004-05 г.