ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК! 

Треньорът на Барса Шави Ернандес побесня след края на мача в Милано с Интер (0:1) в Шампионската лига.

Той изля гнева си върху съдиите заради две ситуации, когато се намеси ВАР. Първо бе отменен гол на Педри заради игра с ръка на Ансу Фати, а след това пък не бе отсъдена дузпа също за игра с ръка на Дензъл Дъмфрис.

Топ Коефициенти за Шампионска Лига!

"Бесен и възмутен съм от ситуациите, на които станах свидетел. Не мога да намеря друга дума освен възмутен. Това е абсолютна несправедливост. Още вчера казах, че е време съдиите да обясняват своите решения на терена. Ние не разбираме какво се случва. Те трябва да говорят и това ще ги очовечи и ще изясни ситуациите. От моята гледна точка играта с ръка бе чиста. Затова решението на рефера бе решаващо за изхода на мача", заяви силно ядосаният Шави.

"Събудихме се твърде късно. Накрая притиснахме Интер, но не използвахме шансовете си. Знаехме, че далечните удари на Чалханооглу са една от силните им страни, но...

Хубавото е, че ни остават три финала в групата. Ситуацията е сложна и трябва бързо да влезем в релси. Ще имаме две важни домакинства, които трябва да изиграем с повече интензитет и по-бързо темпо. Днес ни липсваше скоростта, която е нужна в мач от Шампионската лига. Не бяхме на ниво през първото полувреме и взимахме грешни решения. Жалко е, защото заслужавахме поне равенство", добави наставникът.
Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram
Присъединете се в канала 
ТУК