Голмайсторът на Ливърпул Луис Суарес, вкарал 4 гола за домакинската победа над Норич (5:1) в междинния 14-и кръг на английската Висша лига, разкри плановете си за бъдещето. 26-годишният уругвайски национал сподели, че се чувства щастлив на „Анфийлд” и не възнамерява да напуска мърсисайдци.

"Радвам се, че играя в английското първенство. Висшата лига е най-добрият шампионат в света като организация. Щастлив съм в Ливърпул. Същото важи и за личния ми живот. Няма да напусна "Анфийлд", категоричен е Суарес в интервю за испанския ежедневник „Марка”.

"Наваксвам мачовете, които пропуснах в началото на сезона заради наказание. Възвърнах самочувствието си и сега допринасям за развитието на отбора, но ако трябва да съм честен, нямам планове за „Златната топка”, която ще бъде връчена съвсем скоро. Претендентите за приза са на много по-различно ниво, далеч съм от тях. За мен спечелването на отличието през тази година е просто мираж", допълни уругваецът, който има 13 гола в 9 мача за Ливърпул този сезон.