Футболните фенове по света може за отново да станат свидетели на мачове между Лионел Меси и Кристиано Роналдо в едно първенство, както беше преди няколко години в испанската Ла Лига.

Сега това може да се случи във френската Лига 1, където аржентинецът играе за ПСЖ. Според последните информации, има голяма вероятност 37-годишният португалец да премине в Олимпик (Марсилия).

„В момента правим сериозно проучване, за да разберем какви финансови активи може да ни донесе привличането на Роналдо. ПСЖ подходи по същия начин при трансфера на Меси. Кристиано има много спонсори по цял свят и има голяма вероятност част от тях да подпишат рекламни договори и с нашия клуб“, обяви легендата на марсилци Жан-Шарл де Боно пред клубната телевизия.

Топ Коефициенти за Всички Мачове Всеки Ден!

Олимпик (Марсилия) може да предложи на петкратния носител на „Златната топка“ участие в груповата фаза на Шампионската лига. Това е голямото желание на Роналдо, докато Манчестър Юнайтед може да му предложи единствено европейски мачове на ниво Лига Европа.

Португалската звезда иска да напусне „червените дяволи“, с които има договор до следващото лято. Той беше резерва при победата с 2:1 над Ливърпул в понеделник и се появи в игра едва в 86-ата минута.

През това лято много слухове пращаха Кристиано Роналдо в редица европейски грандове, но всеки един от тях отрече да е правил опити за подобен трансфер. Ако Олимпик (Марсилия) реши да привлече нападателя в редиците си, трябва да реагира много бързо, тъй като трансферният прозорец затваря на 1 септември.