Съсобственикът на Уест Хям Дейвид Съливан отсече, че не предстои раздяла с най-добрия футболист на тима Димитри Пайе. Наскоро се появиха информации, че е твърде възможно през януари французинът да напусне „чуковете”.

"Димитри имаше невероятна година и се превърна в ключов играч в националния отбор на Франция. Всички в клуба сме щастливи, че той е играч на Уест Хям. Пайе подписа нов дългосрочен договор през февруари, обвързвайки бъдещето си с това на клуба. Нашето желание е да остане с нас и през следващите години", заяви Съливан.

Настоящият сезон обаче не е никак добър за Пайе и „чуковете”. Французинът е вкарал само един гол, а тимът му се намира на незавидното 17-о място – само на точка от зоната на изпадащите.

Освен това на Уест Хям му предстои изключително тежка програма. В събота от 19.30 часа тимът на Славен Билич гостува на Тотнъм. Следват два поредни мача на „Олд Трафорд” срещу Манчестър Юнайтед –един за първенство и един за Купата на Лигата. След това „чуковете” приемат на своя стадион Арнесал, а после гостуват на Ливърпул.
ВСИЧКО ЗА АНГЛИЙСКАТА ВИСША ЛИГА - ТУК!