Страхотен скандал се разрази по време и след загубата на румънския гранд Стяуа от последния в класирането Чехлаул с 1:3 в първия пролетен кръг на първенството на северната ни съседка. Дебют за Стяуа направи бившият ни национал Живко Желев. 

След края на двубоя босът на гранда Джиджи Бекали и треньорът Михай Стоикица държаха повече от половин час играчите в съблекалнята и ги ругаха за тоталната излагация, като най-много критики отнесоха вратарят Сапата, Жевлев и останалите му партньори в защитата.

Бекали дори заплашил с чистка при повторен подобен провал и недоумявал защо треньорът е привлякъл новите попълнения, сред които и българина.

Самият двубой протече по изключително скандален начин. Домакините поведоха с гол на Капетанов още в 14-ата минута. Гостите обаче доведоха резултата до 3:1 и тогава феновете на Стяуа взеха нещата в свои ръце. От трибуните започнаха да летят снежни топки, които уцелиха играчи, съдии и хора от двата щаба.

Агитките се сбиха помежду си, а човек от лагера на Чехлаул нахлу на терена и принуди съдията да прекрати мача. Реферът спря двубоя в 61-ата минута и вкара футболистите в съблекалнята за около 10 минути, след което поднови играта и срещата завърши./БЛИЦ