ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Легендата на украинския футбол и бивш селекционер на националния тим на родината си Андрий Шевченко разказа емоционално къде е бил и какво се е случило по време на обстрела с ракети от страна на Русия. Той е пътувал с влак, който е трябвало да спре насред поле, където няколко часа са се сторили на бившия голмайстор като цяла вечност. 

"Русия изстреля 80 ракети и 24 дрона камикадзе по родната ни земя. Киев, Харков, Запорожие, Чернигов, Суми, Кривий Рог, Днепър...Бях във влак, когато започна обстрелът и трябваше да спрем насред едно поле. Тези няколко часа ми се сториха цяла вечност. Бих искал да кажа само едно нещо: никакви ракети, обстрели или други атаки няма да сломят украинците", разкри Шева в социалните мрежи. 

Winbet - на един клик разстояниe! (18+)

"Могат да ни отнемат къщи и цели улици, но не и достойнство, смелост и воля за свобода. Ние ще защитим Украйна. Ще пеем под обстрел, както направиха киевчани днес в метрото. Ще се борим, докато победим. В този мрачен ден благодарим на всеки от вас, който споделя това пътуване с нас", добави той. 

"Каквото и да изпитвате днес, независимо дали е емпатична загриженост, любов и симпатия към Украйна или отчаяние, гняв и ярост към нашия враг, нека емоциите ви се превърнат в дарения. Нека те станат още една стъпка към нашата обща победа", завърши Шевченко.

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram
Присъединете се в канала 
ТУК