Ливърпул за пореден път този сезон разочарова феновете си, след загуби у дома от Фулъм с 0:1 в отложен мач от 34-ия кръг на английската Висша лига.

Мениджърът на “мърсисайдци” Кени Далглиш бе дал почивка на повечето си основни играчи и шанс за изява получиха голяма част от резервите. Единственото попадение в мача падна още в 5-ата минута, когато Демпси проби през центъра и подаде към Рийзе, който центрира остро в наказателното поле, а там Мартин Шкъртел не остави никакви шансове за вратаря Дони и си вкара автогол за 0:1. След успеха си Фулъм събра 49 точки е на девето място. Ливърпул също е с 49 пункта, но заради по-добрата си голова разлика запазва осмата позиция.

В друга отложена среща от този 34-и кръг Сток Сити и Евертън завършиха 1:1. Нападателят на “грънчарите” Питър Крауч също нямаше късмет и си отбеляза автогол в 45-ата минута за 0:1. Все пак домакините успяха да вкарат гол на “карамелите”, след като Камерън Джером в 69-ата минута оформи крайното 1:1. След ремито Сток Сити е на 13-о място с 44 точки, докато Евертън е седми с 52 пункта.