Лъчезарната американска футболистка Кейти Майер се саумоуби, обявиха американските медии, но не уточняват причините за нейното решение да отнеме живота си. Тялото на 22-годишната вратарка е открито в общежитието на университета „Станфорд“ (щат Калифорния).

Блондинката беше основен футболист на отбора Станфорд Кардиналс и беше в основата на спечелената титла от колежанското първенство през 2019 г. Нейната реакция при спасена дузпа във финала срещу Северна Каролина тогава се превърна в хит в социалните мрежи.

„Кейти беше бляскав лъч за много от хора от университета и във футболния ни отбор. Изказваме най-искрените си съболезнования на нейните родители и сестри, както и нейните приятели, съквартиранти, съученици, съотборнички и треньори“, обявиха от университета в официално съобщение.

За последната една година това е третият случай на самоубийство на студент в „Станфорд“. През февруари 2021 г. живота си отне Роуз Уанг (студентка по медицина), а през януари тази година беше намерено и тялото на Дилан Симънс (студент по право).

Winbet - удвои тръпката от играта! (18+)