Италианският Рома отпадна от Лига Европа още в плейофа след равенство 1:1 на „Олимпико” срещу Слован Братислава. Първата среща преди седмица завърши 1:0 за словаците. Двубоят започна отлично за момчетата на Луис Енрике, който дебютира пред новите си тифози начело на отбора. Испанецът заложи на Франческо Тоти от първата минута за разлика от Братислава, а друг от ветераните в състава Симоне Перота даде преднина на „вълците” още в 12-ата минута. Преди това Боян Къркич изпусна да открие още в 70-ата секунда.

В 75-ата минута може би най-добрият на терена Франческо Тоти бе заменен изненадващо от Окака. Това вбеси тифозите на домакините, които започнаха да освиркват своя нов треньор. Капитанът на Рома се ядоса и не поздрави своя наставник и веднага влезе в съблекалнята.

В 82-ата минута при бърза контраатака на гостите Касети не успя да избие добре топката. Тя попадна във връхлитащия Стефановски, който не остави шансове на Мартен Стекеленбург за крайното 1:1. До края на срещата „вълците” трябваше да вкарат два гола, но нямаха шанс./БЛИЦ