ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Един от лидерите на женския национален отбор на Колумбия Хорелин Карабали научи ужасяваща новина след прибирането си от участие на световното първенство за жени в Австралия и Нова Зеландия.

При завръщането си в родината 26-годишната защитничка на бразилския Атлетико Минейро научи, че по-малкият ѝ брат Андрес е бил застрелян.

23-годишният Андрес Карабали е убит при престрелка в един от нощните клубове в Кали. Според информация на колумбийските медии, цитиращи източници от полицията, група въоръжени мъже са нахлули в заведението и започнали да стрелят.

WINBET – персонални бонуси всеки ден! (18+)

Има спекулации, че братът на колумбийската националка е с криминално минало, а смъртта му е резултат на разчистване на сметките между съседни гангстерски групировки.

За Хорелин Карабали това е втори жесток удар на съдбата. Само преди няколко години умира друг неин брат.

Припомняме, че националният отбор на Колумбия в груповата фаза на световното първенство победи един от фаворитите за титлата Германия с 2:1. На осминафиналите южноамериканките елиминираха Ямайка след 1:0, но на четвъртфиналите след обрат отстъпиха с 1:2 на Англия, на която предстои да играе на финала в неделя срещу Испания.

Изтеглете мобилното ни приложение БЛИЦ СПОРТ ОТТУК!