Бивш съотборник на Роналдиньо направи шокиращо разкритие за една от бразилските легенди на световния футбол с необичаен момент в славната му кариера. Аржентинският халф Емануел Вия, който е играл с легендата в мексиканския тим Керетаро, разказа как бразилецът е разбрал едва на 35-години, че може да изтегли своите пари от банката.

„След края на тренировка отидохме при счетоводителя на клуба и Роналдиньо го попита: „Имаш ли 1200 евро, които мога да взема назаем? Счетоводителят го попита защо и той обясни, че брат му е напуснал града, а той не му е оставил пари да си купи неща, от които се нуждае. Служителят му даде парите назаем, но предложи да го придружи до най-близката банка, на която той дори беше рекламно лице. Той беше много изненадан и попита: Наистина, мога ли да изтегля парите оттук?", разказа аржентинският халф.

Winbet - победата е на върха на пръстите! (18+)

„Разбира се, че може, тук плащаме заплатата Ви. Сметката е на ваше име и вие сте лицето на банката“, продължил тогава счетоводителят на клуба към Роналдиньо.

„Никога не сме го питали дали има дебитни карти. Представете си, 35-годишен мъж, който беше феномен, но няма представа как да изтегли пари от собствената си сметка. Хората смятат, че животът на тези футболисти е розов, но не винаги е така“, завърши Вия.