Феновете на закъсалия в класирането на Висшата лига Уест Хям успяха да се зарадват от спечелената вчера точка в мача с лидера в таблицата Челси (1:1). Преди срещата вниманието им бе привлечено от официалната ложа на “Ъптън Парк”. Там очаквано бе музикалната звезда Черил Коул, която е съпруга на защитника на Челси и английски национал Джо Коул.

За феновете на “чуковете” по-голям интерес представляваше запаленият фен на клуба британски комик Ръсел Бранд, който бе довел своето гадже – американската поп звезда Кейти Пери. Тя стана любимка на привържениците на Уест Хям, след като на европейските музикални награди на MTV се появи в сексапилно боди с цветовете и емблемата на клуба. Сега подобно костюмче се продава в официалния магазин на клуба за 350 паунда.

Появата на Пери на “Ъптън Пърк” бе дългоочаквана, особено след изявата й на наградите на музикалната телевизия. В последните седмици тя постоянно пишеше в своя профил в интернет мрежата за контакти Twitter, че няма търпение да гледа на живо мач на Уест Хям. Вчера по време на мача тя публикува на профила си снимка от стадиона на “чуковете” и попита феновете си: “Познайте къде се намирам?”.

Преди мача на терена вниманието на феновете се опитваше да привлече тъмнокож жонгльор преоблечен като Дядо Коледа. По време на двубоя освен двете попадения от дузпи, тази на Лампард изпълнена три пъти преди да бъде зачетен гол, интерес представляваше и моментът, в който Дидие Дрогба остана по гащи. Африканският нападател на Челси лъсна по бельо докато преобуваше шортите си./БЛИЦ