Щутгарт прегази Стяуа и записа успех с 5:1 като гост в мач от Група “Е” на Лига Европа. ФК Копенхаген също е в играта за 1/16-финалите след победа над Молде
 
Швабите бързо поставиха мача под своя команда, след като вкараха четири гола за половин час. Сердар Ташчъ откри резултата в 5-ата минута, а в 18-ата Мартин Харник удвои.
 
Готоку Сакаи вкара трети гол за немците в 23-ата минута, а осем по-късно Шинджи Оказаки направи 4:0. Десет минути след почивката той реализира и пети гол за гостите, докато Михай Костя върна едно попадение за Стяуа в 83-ата минута.
 
Двата отбора още не са сигурни за участието си в следващата фаза, тъй като ФК Копенхаген също е в играта. Датският тим удари Молде с 2:1 като гост.
 
Тимът на Ариел Якобс се нуждаеше от задължителна победа, за да запази шансове за 1/16-финалите на Лига Европа. ФК Копенхаген откри резултата в 21-ата минута, когато Сесар Сантин беше точен от дузпа, отсъдена за фаул на Даниел Чима срещу Андреас Корнелиус.
 
Чима се реваншира на съотборниците си в 62-ата минута, когато вкара изравнително попадение с глава след центриране на Магнус Ейкрем от фаул. Рурик Гисласон донесе на гостите успеха четвърт час преди края, въпреки че в края Чима можеше отново да изравни при повторение на ситуацията при гола си.