ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК! 

Швейцария успя да победи като гост Испания с 2:1 в мач от група 2 на Лига "А" на Лигата на нациите. Така "фуриите" загубиха преднината си пред Португалия в битката за първото място, което единствено праща на финалите на турнира. 

По същото време еврошампионите от 2016 година отвяха Чехия с 4:0 в Прага и вече имат 2 точки преднина пред испанците преди решителния мач помежду им във вторник. Кристиано Роналдо и компания са на върха в групата с 10 точки, вторият Испания има 8, а швейцарците са трети с 6. Последният Чехия е с 4 т.

Winbet - удвои тръпката от играта! (18+)

На стадиона в Сарагоса домакините бяха неубедителни за период от близо час, което доведе до загубата. И двете попадения на гостите дойдоха след корнери, като дейно участие имаше Мануел Аканжи. 

Новият защитник на Манчестър Сити вкара първия гол в 21-ата минута, а после асистира на Брийл Емболо за втория в 58-ата. Второто попадение в испанската врата дойде само три минути, след като Жорди Алба беше изравнил. 

След успеха "кръстоносците" вече не са последни и във финалния кръг им предстои решителен мач с Чехия. Победителят ще запази мястото си в елитната дивизия на Лигата на нациите. 

ИСПАНИЯ - ШВЕЙЦАРИЯ 1:2 
0:1 Мануел Аканджи (21), 1:1 Жорди Алба (55), 1:2 Брийл Емболо (58) 

ВСИЧКИ РЕЗУЛТАТИ И КЛАСИРАНИЯ В ЛИГАТА НА НАЦИИТЕ - ТУК!

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram
Присъединете се в канала 
ТУК