Сиена се класира на 1/4-финалите за Купата на Италия след драматична победа като гост на Палермо със 7:4 след изпълнение на дузпи. В редовното време резултатът беше 3:3, а в продълженията двата тима си размениха по още едно попадение. При дузпите обаче тосканци спечелиха с 3:0 и продължават напред.

Йосип Иличич вкара хеттрик за домакините, който така и не им помогна, предвид това, че и двата тима на няколко пъти изпускаха преднината си през всичките 120 минути, преди Сиена да триумфира.

Ферейра Реджиналдо откри за гостите в 21-ата минута, а Пабло Гонсалес възстанови преднината на гостите пет минути преди края, след като Иличич бе изравнил от дузпа. Отново Иличич направи 2:2 в 46-ата, но Реджиналдо сякаш беше донесъл победата на Сиена с втория си гол в 59-ата минута за 3:2.

Нова дузпа, вкарана от Иличич, обаче изравни резултата драматично в продължението. Николас Бертоло за първи път постави домакините напред в резултата с гол в осмата минута на първото продължение, но само 120 секунди по-късно Мариано Анджело оформи крайното 4:4, довело до дузпите.

При наказателните удари сицилианците капитулираха и не успяха да вкарат нито една, което класира Сиена на 1/4-финал срещу победителя от двойката Удинезе - Киево.