Съпругата на италианския министър-председател и президент на Милан Силвио Берлускони – Вероника Ларио е взела решение да подаде молба за развод, твърдят местните медии.

Ларио е обсъдила въпроса със своите адвокати и потвърдила за решението си пред информационната агенция АНСА. Тя и Берлускони имат три деца – 24-годишната Барбара, 22-годишната Елеонора и 20-годишният Луиджи.
 
В последно време явно е настъпил разрив отношенията между съпрузите. Първото свидетелство за това се появи в края на април, когато Ларио публично критикува съпруга си за включването в листите с кандидат-депутати за Европарламента на млади тв водещи и лица от шоу-бизнеса.
 
Според италианските медии, последната капка, която преляла чашата на търпението на Ларио е присъствието на боса на Милан на 26 април на празнуването на 18-ия рожден ден на неаполитанката Ноеми Летици, който според информациите го нарича “татко”.
 
Девойката разказала пред медиите, че често се среща с Берлускони с Рим и Милано. По този повод италианският премиер обясни, че близостта му с тийнейджърката се дължи на приятелските му връзки с нейното семейство./БЛИЦ