Треньорът на Атлетико (Мадрид) Диего Симеоне се изказа повече от ласкаво за колегата си от Челси Антонио Конте преди мача между двата отбора. „Дюшекчиите” приемат „сините” тази вечер в най-чакания двубой от настоящата групова фаза на Шампионската лига.

"Антонио Конте е по-добър от мен. И двамата сме много емоционални. Вероятно това е един от компонентите, по който си приличаме. Антонио обаче е изключителен специалист и се доказва навсякъде”,  заяви аржентинецът.

"Преди 3 година играхме срещу Челси, но сега те са много различен отбор. Очаквам тежък мач, с много физически сблъсъци. Харесвам начина на игра на Челси, защото са много сплотени и действат като един. Силната им игра в защита ги направи шампиони през миналия сезон.

Алваро Мората е много важен за Челси. Той се адаптира бързо към английския футбол. Умее да се движи постоянно и така освобождава пространства за Педро и Вилиан", добави Чоло.

„Те имат страхотен  вратар в лицето на Тибо Куртоа, но и нашият Ян Облак не му отстъпва. Харесвам и двамата и мисля, че са най-добрите на своя пост", каза още Диего Симеоне.
РЕЗУЛТАТИ, КЛАСИРАНЕ И СТАТИСТИКА В ШАМПИОНСКА ЛИГА - ТУК!