Попълнете търсена ключова дума или фраза

Симеоне иска да тренира Меси

https://blitz.bg/sport/svetoven-futbol/simeone-iska-da-trenira-mesi_359499.html Blitz.bg/Sport

Засега 46-годишният специалист не вижда вариант как това да се случи

1 от 1

Треньорът на Атлетико (Мадрид) Диего Симеоне би искал да бъде треньор на петкратния носител на „Златната топка” и свой сънародник Лионел Меси, но засега не вижда как това би се случило.

„Ако пътищата ни се пресекат, аз ще подходя с голям респект към него, но нищо повече. Меси е най-добрият футболист в света. Той е изумителен футболист“, коментира Симеоне.

„За да му бъда треньор, има два варианта – единият е Барселона, а другият е националният отбор на Аржентина. В момента нито един от двата не са опция за мен“, добави наставникът на „дюшекчиите”.

„Ще ми хареса много той да дойде да играе в Атлетико (Мадрид), но честно не мога да ги представя. Всички знаят, че родният дом на Меси е Барселона. Аз не мога да си представя, че той ще играе за друг отбор”, каза още 46-годишният специалист.

„Още ми е рано за поста на национален селекционер на Аржентина. Още съм млад и искам да бъда ангажиран всекидневно с работа. Чувствам се много добре в Атлетико (Мадрид). Ще видим какво ми е начертало бъдещето“, завърши Диего Симеоне.

ВСИЧКО ЗА ИСПАНСКАТА ПРИМЕРА ДИВИСИОН - ТУК!

Още по темата

Коментирай

1 Коментар