Американските собственици на Ливърпул Том Хикс и Джордж Жилет за пореден път бяха замесени в скандал с феновете на тима, след като синът на Хикс - Том-младши, напсува по особено груб начин фен на мърсисайдци. 29-годишният Стивън Хорнър изпратил няколко гневни и-мейла на ръководството на отбора, в които обвинявал американските бизнесмени за всички проблеми на любимия му клуб във финансово отношение. Том Хикс-младши, който е член на Борда на директорите на "червените", първо нарекъл привърженика "идиот" в отговор на писмото.
Той обаче не се задоволил само с това твърдение и му пратил втори и-мейл с посланието: "Blow me, f**k face. Go to hell. I'm sick of you." (б.а. - Духай ми, грозен. Върви по дяволите. Писна ми от теб.) Писмото било изпратено още до финансовите директори на Ливърпул Йън Айре и Филип Неш, които обаче категорично отрекоха да са виждали подобен текст в електронната си поща. По-късно Том Хикс-младши трябвало да се извини на привърженика.

"Бях наистина потресен. Не мога да повярвам, че член на Борда на директорите на Ливърпул може да напише подобни неща на фен. Всичко това е показателно за това какви хора управляват клуба в момента. Надявах се да получа успокоителен отговор от тях, а вместо това бях обиден по особено груб начин. Не ми трябва неговото извинение, искам просто тези американци да се махнат от моя любим клуб", коментира случката фенът Хорнър./БЛИЦ