Обявеният за ненужен в Манчестър Юнайтед Оуен Харгрийвс е на крачка от сензационен трансфер в Манчестър Сити. Това твърди "Дейли Мейл".

30-годишният халф дори днес е преминал медицински изследвания в болницата "Бриджуотър", след което е напуснал сградата във видимо приповдигнато настроение. Очаква се "гражданите" да му предложат едногодишен договор.

Преди дни Харгрийвс сподели, че се чувства прекрасно, коляното му е в идеално състояние и запалянковците ще бъдат зашеметени от формата, в която се намира. Той също така таи надежди, че може да намери място в състава на Англия за Европейското догодина.

Интерес към Харгрийвс проявяват още Лестър и Уест Бромич, а през последните 24 часа се появиха информации, че той е желан също от Тотнъм и Астън Вила, но нещата придобиха друг обрат доста неочаквано.

След трансфера на привлечения от Арсенал Самир Насри се смяташе, че Роберто Манчини е приключил с летните покупки, но се оказва, че мениджърът е получил "зелена светлина" за сделка със свободен агент, какъвто се явява Харгрийвс.