ПОСЕТЕТЕ СТРАНИЦАТА НА БЛИЦ ЗА МОНДИАЛ 2022 - ТУК!

Селекционерът на Аржентина Лионел Скалони, заяви, ще тимът няма да промени стила си за полуфинала срещу Хърватия на Световното първенство в Катар.

"Те затрудниха много национални отбори. Няма да споменавам ключовите им играчи или техните силни и слаби страни, но ние анализирахме къде можем да ги нараним. Понякога се получава, понякога не", каза Скалони пред репортерите в навечерието на първия полуфинал.

"Опитваме се всеки мач да даваме всичко от себе си на терена. Понякога късметът може и да ти помогне. И ако имаме едно добро представяне, по-лесно ще стигнем до нашата цел. Но това е футбол, това е спорт като цяло и понякога най-добрият може и да не спечели", застрахова се аржентинският селекционер.

Скалони допълни, че Анхел ди Мария и Родриго де Паул са напълно възстановени и могат да играят 90 минути, а също така обясни как наказанията на Маркос Акуня и Гонсало Монтиел няма да бъдат проблем за тях.

"Имаме собствена система, наш стил. Разбира се, в определени ситуации трябва да вземем предвид как играят съперниците. Няма да променим стила си, няма да изневерим на системата, която използваме. Разбира се, по време на мача е напълно възможно да вземем неочаквани и изненадващи решения, в зависимост от предизвикателствата, които ще получим", добави Скалони.