Марио Балотели е изваден от групата на Интер за предстоящото гостуване на Челси в осминафинален реванш от Шампионската лига.

Според “Скай Спорт Италия” това не е свързано с контузия, а е решение на треньора на шампионите Жозе Моуриньо. Според спекулациите от кухнята на тима нападателят е имал скандал със Специалния относно допълнителна тренировка през миналата седмица.

Моуриньо се обадил по телефона на Балотели, който вече се бил прибрал у дома си, за да му каже да се яви на заниманието. Нападателят обаче отказал да се върна в базата “Апиано Джентиле”.

Засега информацията за изваждането на Балотели от групата не е официлано потвърдена. Очаква се Моуриньо да обяви състава си за мача с Челси по-късно тази вечер, когато тимът пристига в Лондон.

Свидетели са видели острието на напуска клубната база по-рано днес, докато останалата част от отбора е останала вътре. Това подклажда съмненията, че тъмнокожият нападател няма да пътува до Англия.

В петък Балотели не игра за Интер при загубата с 1:3 от Катания, като също бе извън групата. Тогава от клуба обявиха, че той има контузия на коляното, получена по време на тренировка./БЛИЦ