ИГРАЙ ГЕЙМ БЛИЦ 3 И СПЕЧЕЛИ ЗЛАТНА ТОПКА ОТ СТОИЧКОВ - ТУК!

Членът на съвета на Футболната асоциация (ФА) на Англия Уасим Ха, споменал Адолф Хитлер в публикация за израелския премиер Бенямин Нетаняху, подаде оставка.

Ха беше отстранен по-рано този месец заради това, че в изтрит от него пост в социалните мрежи е написал нещо във връзка с войната между Израел и Хамас: "Нетаняху пожертва собствения си народ, за да запази властта си... докато палестинците се опитват да запазят здравия си разум. Адолф Хитлер би се гордял с Бенямин Нетаняху".

WINBET – забавление онлайн с над 1400 слот игри! (18+) 

В писмо, адресирано до председателя на ФА Деби Хюит, Ха заявява, че оттеглянето му е "най-добрият начин на действие за Футболната асоциация и за мен".

"Най-болезнената част от този процес е да знам, че някои от тези приятели и колеги може да не ми простят за недоразумението и болката, които неволно причиних. Поемам цялата отговорност и отново поднасям извиненията си на тях и на всички засегнати", казва той.

"Коментарът ми беше директна критика към политик, а не за раса или религиозна група. Изразявайки тези чувства, избрах изцяло погрешни думи", добавя Ха.

Изтеглете мобилното ни приложение БЛИЦ СПОРТ ОТТУК!